Josien Kiburg
EXTRA FOTO’S

Austerlitz werkt achterstand netjes weg

1 oktober 2022 om 22:04 Voetbal

AUSTERLITZ In de eerste fase van de wedstrijd domineerde SVMM en scoorde in de vijfde minuut na een verdedigingsfout de 0-1. Enkele seconden daarna had Austerlitz een strafschop moeten krijgen, maar de scheidsrechter oordeelde anders.

door Puck Steenhuizen

MISVERSTAND SVMM bleef domineren en zag een doelpunt afgekeurd worden door hands, maar scoorde in de 28e minuut 0-2. Ook hier ging een misverstand achterin vooraf.

Door een kopbal in eigen doel en een van richting veranderde vrije trap van Koen Aalten kwam Austerlitz op 2-2.

MAN OF THE MATCH Na de rust viel er ten opzichte van de eerste helft qua spel weinig te genieten. Vele gele kaarten voor beide ploegen, een afgekeurd doelpunt van Austerlitz voor buitenspel en goede reddingen van keeper Jelle Nauta, waren de enige wapenfeiten van de tweede helft. Man of the match was Jelle Nauta.