© Royalty-Free/Corbis

Einde beker voor SV Austerlitz

23 oktober 2022 om 10:29 Voetbal

AUSTERLITZ Van tevoren wist SV Austerlitz dat het een moeilijke bekerwedstrijd zou worden tegen tweedeklasser HC & FC Victoria.

Binnen 10 minuten keek Austerlitz tegen een 0-3 achterstand aan. De doelpunten vielen in de tweede, vierde en tiende minuut en alledrie de doelpunten kwamen voor Austerlitz op een ongelukkige manier tot stand.

RUST Victoria nam na deze 0-3 wat gas terug waardoor Austerlitz iets meer aan voetballen toekwam. De 0-3 was ook de ruststand.

EERSTE WAPENFEIT AUSTERLITZ Na rust kwam de stand in de 47e en 65e minuut op 0-4, door slordig verdedigen. In de 67e minuut volgde het eerste echte wapenfeit van Austerlitz toen een vrije trap van Falco Verbeek, uit de bovenhoek werd gehaald door de op dat moment weinig beproefde keeper van Victoria.

VICTORIA MAAKT HET MOOI AF In de 84e minuut scoorde Victoria de 0-6 en in de laatste minuut scoorde Victoria het mooiste doelpunt van de wedstrijd met een afstandsschot in de bovenhoek, de 0-7.