Afbeelding
Tina Linsen

Saestum nodigt meiden uit voor talentendag

28 januari 2023 om 20:50 Voetbal

ZEIST Voor zondag 26 februari organiseert voetbalclub Saestum de eerste talentendag voor meiden. De vereniging doet dit in samenwerking met Kingstalent en FC Utrecht. Deze dag is voor meiden vanaf veertien jaar, speelsters en keepsters.


Zie jij jezelf in de toekomst spelen in de Eredivisie? En ben je op zoek naar de ideale tussenstap op weg naar die droom? Of heb je altijd al in het buitenland willen studeren en voetballen? Meld je dan nu aan voor de Saestum Meiden Talentendag!

De missie van Saestum is om jou de gelegenheid te bieden om je voetbaltalent door te ontwikkelen, zodat je ook de volgende stap in je voetballoopbaan kunt zetten. Saestum heeft teams in de Topklasse en Hoofdklasse van het vrouwenvoetbal en een MO-20 op het hoogste niveau, de 1e divisie.
Voor alle drie de team is Saestum altijd op zoek naar nieuw talent. In samenwerking met Kingstalent en FC Utrecht organiseert de club daarom de 1e Saestum Meiden talentendag.

AANMELDEN Vul het aanmeldformulier in op www.saestum.nl/talentendag. Je ontvangt een bevestiging en daarna meer informatie.
Wie weet kom jij dan volgend seizoen voor Saestum uit en speel je over een paar seizoenen in de Eredivisie of leef je een periode als een voetbalprof met een scholarship in de USA.
Ken jij meiden voor wie dit interessant is? Stuur het bericht dan vooral door. Voor vragen kan je terecht bij ido@saestum.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie