Gert-Jan Segers bezoekt het Wijkinloophuis van Kerk en Samenleving in Vollenhove.
Gert-Jan Segers bezoekt het Wijkinloophuis van Kerk en Samenleving in Vollenhove. Eigen foto

Gert-Jan Segers bezoekt inloophuis Kerk en Samenleving in Zeist-Noord

13 maart 2022 om 22:05 Overig

ZEIST Zaterdag 12 maart is Tweede Kamerlid Gert-Jan Segers op bezoek geweest in het wijkinloophuis van Kerk en Samenleving in de wijk Vollenhove.

Fractievoorzitter van de ChristenUnie-SGP Julian Wassink ontving de fractievoorzitter van de ChristenUnie Gert-Jan Segers op een zonnige laatste campagnezaterdag. Gert-Jan heeft kennis kunnen nemen van de plannen “Vollenhove Vooruit”. 

In de huiskamer van het wijkinloophuis heeft coördinator Rianne Verduin het Tweede Kamerlid verteld over de waardevolle functie van het wijkinloophuis. Verschillende bezoekers en vrijwilligers waren aanwezig. Zij hebben Segers op geheel eigen wijze verteld wat hun ervaringen zijn met deze bijzondere ontmoetingsplaats in de wijk Vollenhove. Daarna konden de bewoners van Zeist die naar aanleiding van het bezoek van Segers naar Vollenhove waren gekomen hem ontmoeten.

“Bouwen aan bloei” heet het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie-SGP Zeist. Met dit bezoek komen verschillende belangrijke thema’s. De kloof tussen arm en rijk die kleiner moet, het zorgen voor elkaar, het recht op wonen en duurzaamheid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie