Met het overhandigen van het nieuwste exemplaar aan Alette Geerts, cultureel coördinator Slot Zeist, is de 5e editie van het  Heuvelrug Magazine officieel gelanceerd. Het magazine brengt de Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei in beeld met prachtige foto's en verhalen.
Met het overhandigen van het nieuwste exemplaar aan Alette Geerts, cultureel coördinator Slot Zeist, is de 5e editie van het Heuvelrug Magazine officieel gelanceerd. Het magazine brengt de Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei in beeld met prachtige foto's en verhalen. Mel Boas

Lancering 5e editie Heuvelrug Magazine in Slot Zeist

3 juni 2022 om 07:11 Overig

ZEIST Met het overhandigen van het nieuwste exemplaar aan Alette Geerts, cultureel coördinator Slot Zeist, is de 5e editie van het Heuvelrug Magazine officieel gelanceerd. Zij kreeg dit exemplaar uitgereikt uit handen van Michiel van der Schaaf, directeur RBT Heuvelrug & Vallei. Het magazine brengt de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei in beeld met foto’s en verhalen.


BUITENLEVEN Deze vijfde editie, dit keer volledig in het teken van buitenleven, nodigt bewoners en bezoekers van de regio uit om zich te laten inspireren door de schitterende omgeving. Van fiets- en wandeltochten tot bijzondere kasteeltuinen en van de mooiste overnachtingsmogelijkheden tot de leukste buitenactiviteiten. 

LA VUELTA HOLANDA Daarnaast is er ook aandacht voor La Vuelta Holanda, het spectaculaire wielerevenement dat op zaterdag 20 augustus a.s. de Heuvelrug doorkruist. Met de fietsroutes die terug te vinden zijn in het magazine, kan men zelf de koers ontdekken, gewoon op de eigen fiets of e-bike.


ONLINE MAGAZINE Aanvullend op de papieren versie van het magazine verschijnt tegelijkertijd ook het vernieuwde online magazine. Op magazine.opdeheuvelrug.nl zijn nog meer unieke verhalen te lezen, boordevol actualiteiten en achtergrondinformatie, foto’s en video’s. Op deze manier komt het RBT tegemoet aan de toenemende vraag naar magazines, maar wordt toch de footprint niet verder vergroot.


GRATIS Voor ondernemers, bezoekers en bewonersHet magazine telt 72 pagina’s en is gratis verkrijgbaar bij het onlangs geopende VVV Informatiepunt in Slot Zeist. Voor de zomer wordt de oplage van 25.000 stuks verder verspreid onder ruim 100 verblijfsaccommodaties, horeca, musea, toeristische attracties en VVV-informatiepunten in de regio. Ondernemers die als partner zijn aangesloten bij het RBT kunnen voor hun gasten het magazine aanvragen via opdeheuvelrug.nl/partners.


SAMENWERKING REGIO Het Heuvelrug Magazine is een initiatief van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei en is een samenwerking met tientallen ondernemers, partners en gemeentes uit de regio. De uitvoering en productie van het magazine is in handen van VirtúMedia uit Zeist in samenwerking met het RBT.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie